26 Haziran 2016 Pazar

Viyana'dan Gulaj


Tarif eltimden....

Ve çok lezzetli Defne yaprağı ayrı bir lezzet katıyor ete. tavsiye ederim ..


3 soğan tereyağında sotelenir
1 kilo et Kuşbaşından daha büyük doğranmış Soğanla sotelenir
Tuz karabiber eklenir
1 paket domates sosu  (hazır kullanmayanlar 4-5 domates robottan geçirilir kaynatılır
ve sos haline getirilir )
et sotelendikten sonra eklenir.7-8 Defne yaprağı eklenir. Karıştırılır ve 2 su bardağı su eklenir ve 1.5 - 2 saat kaynatılır.
Suyu azaldıkça eklenir yada düdüklüde pişirilir.

Akşam misafire yapacağım inş tarifin elimin altında olması için yazayım dedim.yapınca resmini de koyarım

Lezzeti çok güzel misafirlerim beğendi.

Torun Büyük Adile



Domates sosu hazırlaması 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder