27 Haziran 2016 Pazartesi

Çorbalara lezzet Tılsımı


Bugün karnabahar ve patates  karışımı çorba yaptım ve garnitürü uyguladım çok güzel bir lezzet oluşturdu. Artık bundan sonra sebzeli çorbalara hep uygularım. Çünkü değişik ve herkes tarafından oldukça beğenilen bir lezzet oldu.


8- 10 kişilik

İki soğan ve 1 kırmızı biberi zeytinyağında kızartıyoruz,
 2 avuç kabak çekirdeğini ve 6-7 orta boy mantarı atıp harlı ateşte suyunu salmadan kızarmasını sağlıyoruz,
 sonra 1 kabak rendesini harlı ateşte suyunu salmadan  kızarmasını sağlıyoruz
 ve en son servisten önce küp doğranmış  kaşarı atıp erdiğinde uzamaya başlayınca kapatıyoruz.

Ve çorbalara 2 yemek kaşığı koyuyoruz.



1 yorum: